Koncept

"Må jeg se dit værelse" er startet med tanken om at indrette et personligt og hyggeligt børneværelse.

Vi synes, at det der gør et børneværelse hyggeligt er kombinationen af det nye, det gamle, og det man selv har lavet. Vi vil gerne have værelser, som ingen andre har og samtidig skal de være hyggelige og inspirere til både leg og fordybelse.

Ofte bidrager børnene til indretningen med de ting, som de selv har lavet. Vi må nok erkende, at hvis børnene skulle vælge, så er det ikke sikkert at indretningen ville falde i forældrenes smag. Børnene er spontane og vælger måske ting, som ikke passer perfekt ind i en sammenhæng. Det skal der i den grad være plads til, og det er netop det, der gør værelset ekstra personligt. At der kommer et billede på væggen fra skolen eller børnehaven, og at skulpturen fra formning får lov til at stå fremme og pynte i vindueskarmen. På "Må jeg se dit værelse" kan du og dit barn få inspiration til, hvad I kan lave derhjemme af kreativt pynt til værelset. Find det i kategorien under "DIY - Lav det selv".

Det kan altid lade sig gøre at købe tingene til børneværelset fra nyt, men det er altså også hyggeligt at indrette med de brugte ting, som har en historie og lidt "ridser i lakken". Nogle arver det fra forældre og bedsteforældre, andre finder det på loppemarkeder, eller du kan finde det hos os på "Må jeg se dit værelse" i kategorien under "Brugt med sjæl". Varerne er unikke - der findes kun én af hver slags.

Og sidst men ikke mindst skal vi som forældre jo have lov til dekorere børnenes værelser med lækre puder og tæpper, flotte plakater, søde lamper og dekorativt legetøj fra førende mærker som ferm LIVING, LuckyBoySunday og Sofie Børsting, Donna Wilson, Areaware, Rie Elise Larsen og mange mange flere. Find alle de nye og lækre produkter hos "Må jeg se dit værelse".

Velkommen til vores univers. Vi håber du kan lide det.

Med venlig hilsen Mads & Kathrine fra "Må jeg se dit værelse"

 

Dit Værelse Aps