Betingelser

Når du handler hos "Må jeg se dit værelse", så handler du med Dit Værelse ApS og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

Fragt- og leveringsbetingelser

Vi sender naturligvis din pakke så hurtigt som muligt.

Vær særligt opmærksom på, at vi har ferielukket d. 10. -23. juni 2019.
Din pakke bliver sendt i uge 26.

Fragt koster 39,- og der er fri fragt på ordrer over 600,- ved valg af GLS pakkeshop.
Fragt koster 49,-, hvis du vælger at få pakken sendt til en erhvervsadresse med GLS
Fragt koster 69,-, hvis du vælger at få sendt pakken til din private adresse med GLS. Skriv evt. i kommentarfeltet, hvis pakken kan stilles et sted på adressen.

Hvis du ikke henter pakken, inden den bliver sendt retur til os, så skal du betale fragten, hvis du ønsker den leveret igen.

Ovenstående priser gælder kun for Danmark.
Har du brug for, at vi sender til andre lande, så er du meget velkommen til at kontakte os på mail kontakt@ditvaerelse.dk eller tlf 53845350.

Særligt vedr. levering af produkter fra byKlipKlap, Jupiduu og Collect Furniture

Alle produkterne fra byKlipKlap, Jupiduu og Collect Furnitre bliver leveret fragtfrit direkte fra vores leverandørers lager og til din adresse (by KlipKlap og Jupiduu) eller til GLS pakkeshop (Collect Furniture).
Selvom du vælger en GLS-pakkeshop ved køb af produkter fra by KlipKlap eller Jupiduu ved afslutning af ordren, så bliver produkterne stadig leveret til din private adresse. Altid fragtfrit.

Hvis du bestiller andre varer på samme ordre, så bliver de leveret med GLS til enten pakkeshop, erhverv- eller privatomdeling, som du har valgt ved afslutning af ordren.

Fortrydelsesret og returnering af varer

Når du handler hos os har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. forbrugeraftaleloven.

Når vi har modtaget varen og konstateret, at den er i ordentlig stand, tilbagebetaler vi det fulde beløb for varen. Fragten i forbindelse med returneringen skal du selv betale for.

For at gøre brug af fortrydelsesretten skal følgende være opfyldt:

  • Varen skal sendes til os senest 14 dage efter du har fået besked om, at den er leveret i GLS shop.
  • Varen skal returneres i samme stand, som du modtog den.
  • Varen skal returneres i den original emballage.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
Dit Værelse ApS
Ansvej 24a
8600 Silkeborg
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte os på telefon 53 84 53 50 eller på mail mads@ditvaerelse.dk.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret som forbruger. Det betyder, at du kan få varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage afhængig af den givne situation.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, mangler eller slitage, som er opstået pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller slid.

Lige så snart du har modtaget din vare, bedes du kontrollere, at varen er som ønsket.

Du skal reklamere over fejlen, senest en uge efter du har konstateret den.

Betaling

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway (ePay) og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Betalingen hæves først, når varen er sendt.

Værneting og lovvalg

Enhver tvist mellem køber og Dit Værelse ApS - herunder fortolkning af Dit Værelse ApSs handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Priser

Vi tager forbehold for tastefejl i produkttekster og priser.

Gaveindpakning

Vi har ikke mulighed for at tilbyde gaveindpakning på møbler og varer, som bliver sendt direkte fra leverandøren. Derudover står det angivet i produktbeskrivelsen, hvis vi ikke tilbyder gaveindpakning.

Dit Værelse Aps